A kenyérszeletelő gépek hazája

Cégünk felismerve a piaci igényeket 1995 óta foglalkozik kenyérszeletelő gépek forgalmazásával és gyártásával. Mára a saját fejlesztésű és gyártású Méti kenyérszeletelő gépek kenyérszeletelő gépek családja szeleteli a pékségek és élelmiszerboltok kenyerét országszerte.

Legfőbb szempontunkból a kimagasló minőségből, az elmúlt évtizedekben sem adtunk lejjebb, sőt az ez idő alatt a felgyülemlett tapasztalattal tovább fejlesztettünk.

Minőségpolitikánkat mi sem igazolja jobban, mint 20 évesnél is korosabb kapcsolatunk elégedett ügyfeleinkkel, akik nap mint nap elismerő visszajelzést adnak szakértelmünkre.

Kiváló minőségű sütőipari lemezeink alumínium-mangán ötvözetből készülnek, hegesztett sarkokkal. Ez kiváló strapabíróságot jelent még extrém körülmények között is. Perforált sütőlemezek, bagettlemezek, tésztaszárító lemezek és kenyérformák színesítik termékpalettánkat.

Nagy hatású környezetbarát élelmiszeripari tisztítószereink alkalmasak élelmiszer szállító gépkocsik, áthordó kemencék szalagjainak, kemencék külső-belső, illetve az üzem egészének tisztítása.

Lépjen szintet Ön is - tapasztalja meg minőségi gépeink hatékonyságát!
Hívjon minket vagy írjon nekünk!

Minőségpolitikánk

Cégünk kiemelt jelentőséget tulajdonít a szaktudás, tapasztalat, az energiák egy dologra való koncentrálására, elősegítve termékeink folyamatos kiváló minőségét.

Minőségpolitikánk egyik legfontosabb eleme az ügyfelekkel történő kapcsolattartás. Visszajelzéseik, véleményük adnak lehetőséget a folyamatos fejlesztésre, a gépeink finomítására.

Természetesen szakembereink tudása mellett folyamatosan ügyelünk a felhasznált alapanyagok, alkatrészek minőségére figyelembe véve a sokszor extrém körülményeket, ahol gépeinknek helyt kell állniuk.

Partnereink